Coaching VOOR PROFESSIONALS

Ook al voel je de noodzaak, een doorbraak krijg je niet zomaar voor elkaar.

Als professional wordt van je verwacht dat je continu in ontwikkeling bent. Maar soms is dat een opgave. In een nieuwe situatie kunnen oude gewoontes je in de weg zitten. Of je moet iets leren dat zo nieuw is, dat het je niet komt aanwaaien.

Hoe krijg je daar goed zicht op – en hoe breng je daar verandering in?

Dat draag ik bij als coach: helderheid creëren, en je praktisch op weg helpen.

Past mijn coaching bij jou?

Ik werk vooral met mensen van wie in hun werk veel zelfsturing en zelfstandige ontwikkeling wordt gevraagd. Zulke professionals moeten vaak kiezen tussen op het oog conflicterende verwachtingen: een goede teamspeler zijn maar ook zelf zichtbaar zijn; specialiseren maar ook een allrounder zijn; je vaardig tonen maar ook anderen betrekken bij je ontwikkeling.

Ik merk dat het hierbij weinig uitmaakt in welke sector je als professional precies zit. Of je nou consultant, accountant, onderzoeker, jurist, medisch specialist of IT’er bent: de accenten verschillen, maar de uitdagingen spelen overal.

Zit je in zo’n positie, dan kun je profiteren van mijn gelijksoortige ervaring. Ik heb jarenlang zelf op zo’n carrièrepad gezeten, ik heb leiding gegeven aan professionals en ben verantwoordelijk geweest voor vrijwel alle HR-aspecten in zo’n organisatie, en ik heb veel professionals gecoacht in allerlei fasen van hun loopbaan. Ik kan je mijn perspectief geven, maar ik zal je mijn antwoorden niet opdringen.

Ik kan je ook helpen bij het ontwikkelen van algemene professionele vaardigheden: structureren van je werk, slim en snel problemen structureren en oplossen, ontwikkelen van zakelijke relaties, en praktisch leiderschap.

Ik ben altijd in voor een kennismaking.
Email me op contact@paulterlinden.nl
of bel +31 (0)6 5882 5133